22. sept 2015

 Katkend J.Burke'i raamatust "Soul Revolution", ptk 3

60-60 eksperiment

   Jumal tahab käia koos sinuga iga hetk. Kui oled valmis, siis ta juhatab sind hämmastavasse elukogemusse. Mitte sinna, kus kõik läheb väliselt sinu soovide järgi, vaid kus Jumal valmistab seda, mida oled sisemiselt igatsenud. 60-60 eksperiment võib sind juhatada selle tee alguses, kui õpid olema Jumalaga püsivas vestluses, kasutades meeldetuletusi iga 60 minuti järel ühendust jätkata. Eesmärk on püsiv ühendus, aga see vajab harjutamist. Ära muretse, kui eksid või kaldud kursilt kõrvale, lihtsalt alusta uuesti. Keskendu kahele asjale:
  1. Ole teadlik Jumala kohalolust. Iga kellapiiksu või muu meeldetuletuse korral peatu ja lihtsalt  tunnista Jumala viibimist sinu juures ning täna teda, et ta hoolib sinust ja tahab kogu päeva sind aidata. Võib-olla tahad pähe õppida 1Pe 5:7, et meenutada ta hoolimist: "Heitke kõik oma mure tema peale, sest tema peab hoolt teie eest!"
  2. Vestle Jumalaga kõigest. Eesmärk on olla kogu aeg teadlik. Ole kogu päeva avatud Jumalaga rääkima kõigist oma mõtteist, muredest, tööväljakutsetest, otsustest, kiusatustest ja läbikukkumistest. Selle asemel, et neist lihtsalt iseendaga rääkida, räägi Jumalaga. Ta autasustab seda, kui jääd usinaks.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Ajad ja pealkirjad