21. sept 2015

 Katkendeid J.Burke'i raamatust "Soul Revolution", ptk 2

 60-60 eksperiment

  Niisiis kutsun sind täna alustama 60-60 eksperimenti. Järgmised 60 päeva püüa viibida pidevas ausas vestluses Jumalaga, valmis igal hetkel tegema tema tahtmist. Hoiatan, et see ei tule loomulikult. Kuigi Kristuse järgimine just seda tähendabki, pole paljud kristlased püüdnudki jääda püsivalt Jumalale vastuvõtlikuks. Vajame midagi, mis katkestaks meie harjumuse veeta suurem osa päevast Jumalale pikemalt mõtlemata, et saaksime pöörduda ja lubada Jumalal vahele segada, meid juhtida ja juhendada.
...

Kuidas teha 60-60 eksperimenti

  1. Pane taimeriga kell või mingi muu meeldetuletus iga 60 minuti järel piiksuma või muudmoodi märku andma. Võid ka oma kellale, arvutile, tahavaatepeeglile vm panna kleepsu "Re: 60-60". Mida rohkem meeldetuletusi, seda parem.
  2. Eesmärk on jätkuv, minutist minutisse avatud vestlus Jumalaga. Rohkem kukud läbi, kui saad sellega hakkama, seepärast vajadki meeldetuletusi. Niisiis iga tund või iga kord, kui näed-kuuled meeldetuletust, meenuta, et Jumal on sinuga, ja jätka vestlust temaga.
  3. Eksperimendi alguses mõtiskle iga kord Jumala iseloomust - temast, kes armastab sind kõige rohkem ja on 'sinu poolel'. Täna teda kogu päeva ta iseloomu eest. Täna, et ta lubab anda sulle häid ande, kui järgid ta tahet. Kui sa pole Jumala iseloomus kindel, kirjuta üles, mida Jumal ütleb oma armastuse ja headuse kohta, ning loe seda iga kord, kui su kell piiksub. (Vaata Jr 29:11-13; 31:3; Mt 6:26-33; Ro 8:31-32;38-39)
  4. Eksperimendi käigus kirjuta oma igapäevased avastused päevikusse või blogisse. Jaga oma avastusi teistega ja õpi nende kogemustest.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Ajad ja pealkirjad